ΕΓΚΛΗΜΑ - Άλλη μια επιτυχημένη αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής

Εκατοντάδες Έλληνες σε όλη την επικράτεια έδωσαν σήμερα αίμα στην Πανελλήνια Ημέρα Αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των δύο Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Η συμμετοχή ήταν μαζική από στελέχη, βουλευτές και εκατοντάδες υποστηρικτές. ...



Η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά προσπάθησε για ακόμη μια φορά με γελοία τεχνάσματα να εμποδίσει ακόμα μία δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής και δη μια αιμοδοσία την στιγμή που είναι γνωστό πως υπάρχει τεράστια ανάγκη για φιάλες αίμα στην χώρα μας και τα νοσοκομεία αναγκάζονται να πληρώνουν ακριβά και να τις εισάγουν από το εξωτερικό.

10 λεπτά πριν έρθουν οι κινητές μονάδες αιμοδοσίας στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων Αθηνών και Βορείων Προαστίων, όπως μας είχαν διαβεβαιώσει τα νοσοκομεία, τηλεφώνησαν από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και μας ενημέρωσαν ότι τελικά δεν θα έρθουν κατόπιν άνωθεν εντολών. Η απάντηση και σε αυτό το εμπόδιο που έβαλε η κυβέρνηση ήταν άμεση, καθώς οι Συναγωνιστές μετέβησαν αμέσως στα εφημερεύοντα νοσοκομεία και η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε κανονικά και μαζικά.






Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον Αγώνα στο πλευρό των Ελλήνων ενάντια σε όλες τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Αιμοδοσίας ανάλογες δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα:

Αιμοδοσία στον Πειραιά




Αιμοδοσία στο Αγρίνιο
 



Αιμοδοσία στην Καλαμάτα




Αιμοδοσία στην Καρδίτσα


Αιμοδοσία στην Τρίπολη




Αιμοδοσία στην Λαμία


Αιμοδοσία στην Κέρκυρα
 

 

Αιμοδοσία στο Κιλκίς


Αιμοδοσία στην Νάουσα Ημαθίας

Αιμοδοσία στα Τρίκαλα