ΕΓΚΛΗΜΑ - Πρόγραμμα σύτισης πολύτεκνων οικογενειών, Α.Μ.Ε.Α, και άπορων από την Χρυσή Αυγή


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το κυλιόμενο πρόγραμμα σύτισης πολύτεκνων οικογενειών, Α.Μ.Ε.Α,και άπορων συμπολιτών μας για το 2012.
Στο πρόγραμμα συμμετείχαν συνολικά πάνω από 600 οικογένειες όπου προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα τρόφιμα εν όψη ενός δύσκολου χειμώνα.Τα τρόφιμα δίνονται κάθε Παρασκευή στην Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής επιλεκτικά,με βάση τα κοινωνικά κριτήρια που πληρούν οι ...

αιτούντες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πυρήνα Νέας Υόρκης για τον ρουχισμό ενηλίκων που μας προσέφερε,τον Πυρήνα του Μόντρεαλ για τα εκατοντάδες παιχνίδια και ρούχα για μικρά παιδάκια και τέλος τον συναγωνιστή που επιθυμεί να τηρηθεί η ανωνυμία του, για την μεγάλη του προσφορά σε αυτό το σπουδαίο κοινωνικό έργο, χαρίζοντας σε εκατοντάδες πολύτεκνες οικογένειες της Δυτικής Αττικής χαμόγελα και μια προσωρινή ανακούφιση.
Ας είναι η πρώτη πράξη,να σπάσουν τα δεσμά του κεφαλαίου έναντι των πολιτών και να ταχτούν στο πλευρό τους, ακολουθώντας το παράδειγμα του συναγωνιστή προσφέροντας τα δέοντα σε Ελληνικές οικογένειες,που υποφέρουν υπό την μάστιγα της πλουτοκρατίας και των ξένων κερδοσκόπων.
Ως οφείλουμε οι πράξεις αλληλεγγύης θα συνεχιστούν και με το καινούριο έτος.

-ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.-