ΕΓΚΛΗΜΑ - Τιμητική Διάκριση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Γρέγο για την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό


Την Κυριακή 19 Αυγούστου διοργανώθηκαν στην Καλλιθέα Χαλκιδικής αγώνες Kick-Boxing και Μ.Μ.Α.
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος.
Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος κόσμου, λάτρεις των πολεμικών τεχνών. ...
Το άψογο αποτέλεσμα που πρόσφεραν στους θεατές οφείλεται στους συντελεστές της διοργάνωσης: Ηλία Ραπατσουλέα, Γιώργο Θωκταρίδη και τον συνεργάτη τους Ανδρέα Σπυράκο καθώς επίσης και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.
Ο Αντώνης Γρέγος τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στα «μαχητικά αγωνίσματα», τόσο ως πρωταθλητής αλλά και ως Διοικητικό Στέλεχος του χώρου ( πρώην Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Kick-Boxing και σημερινό μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας).

Την τιμητική διάκριση στον Α. Γρέγο απένειμε ο αθλητής και προπονητής πολεμικών τεχνών Δημήτρης Παπαδόπουλος ( των Ultra Fighters).Ο βουλευτής της Αντώνης Γρέγος, συνοδευόμενος από στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Χαλκιδικής, παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση και απευθυνόμενος στο κοινό, που τον καταχειροκροτούσε, είπε: ότι η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, τον οποίο πρέπει να δίνουμε καθημερινά και σ’ αυτόν τον αγώνα της ζωής, χρειάζονται αν όχι "μπουνιές", που και που και κάποια "χαστούκια".
Άψογη ήταν και η διαιτησία των αγώνων, από τους Νίκο Αθανασιάδη, Κώστα Ορφανίδη, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Σαλονικιό και Γιάννη Μπαχά (ο οποίος είναι και Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Θεσσαλονίκης).