ΕΓΚΛΗΜΑ - Τ.Ο. Δράμας: δράση κοινωνικής αλληλεγγύης


Άλλη μια προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από την Τ. Ο. Δράμας, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα, κατά την οποία κλιμάκιο συναγωνιστών επεσκέφθη Ιερό Ναό της πόλης της Δράμας με πλούσιο κοινωνικό έργο και παρέδωσε μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού. ...
Την προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης προς τον Ιερό Ναό συντόνισε ο Γραμμτέας της Τ. Ο. Δράμας, συναγωνιστής Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη τον ιερέα για το εξαιρετικό έργο που παρέχει στην κοινωνία της Δράμας, παρέδωσε μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού προς διανομή στους συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη και ζητούν την συνδρομή της εκκλησίας.

Η Χρυσή Αυγή, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, για την με κάθε τρόπο στήριξη του χειμαζόμενου από τα ανθελληνικά μνημόνια ελληνικού λαού, κάνει πράξη όσα έχει εξαγγείλλει. Στην δύσκολη αυτή συγκυρία το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν θα μπορούσε να παραμείνει αδρανές, αφήνοντας τον λαό μας στην νύχια των κοράκων του λεγόμενου και φερόμενου ως συνταγματικού τόξου της ρεμούλας και της προδοσίας.

Παρά την άθλια πολεμική ολόκληρου του πολιτικού και δημοσιογραφικού συστήματος εναντίον μας, συνεχίζουμε των ιερό μας Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Αξιοπρέπεια, μέχρι να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!