ΕΓΚΛΗΜΑ - Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων : Διανομή τροφίμων στο Πέραμα‏


Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύοντας στην πράξη ότι πολιτική δεν είναι τα βουλευτικά προνόμια, οι αεριτζίδικες προεκλογικές εξαγγελίες και τα χάχανα στα έδρανα της βουλής, αλλά η έμπρακτη συμπαράσταση στον σκληρά δοκιμαζόμενο Έλληνα, συνεχίζει ακατάπαυστα την κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης Ελλήνων.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν οι Τ.Ο. Πειραιά και Νίκαιας διοργάνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας 9/7 ...

στο Πέραμα δωρεάν διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με μεγάλη επιτυχία, διαδικασία η οποία διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

Ο λαός του Περάματος , μίας από τις πιο σκληρά δοκιμαζόμενες περιοχές, εμφανώς συγκινημένος αγκάλιασε με θέρμη αυτή την πρωτοβουλία μας ενώ παράλληλα δεν παρέλειπε να σχολιάζει καυστικά τα λοιπά κόμματα του κοινοβουλίου που προεκλογικά τους έταζαν για άλλη μία φορά ''λαγούς με πετραχήλια'' και τώρα είναι εξαφανισμένοι ως συνήθως.
Η μεγάλη συμμετοχή του απλού κόσμου στην όλη διαδικασία ήταν η καλύτερη απάντηση στους διάφορους μεγαλοκαθηγητές υγείας , ανεπάγγελτες μοντέλες και μπουμπούκους της πολιτικής που θεωρούν ότι τα προνόμια των πολιτικών είτε πρέπει να μείνουν ανέπαφα είτε ακόμα και να αυξηθούν!

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, θεωρούμε, να τεκμηριώσουν την άποψη τους αυτή κατ' ιδιάν στις λαϊκές γειτονιές και σε περιοχές που πλήττονται βάναυσα από τις παρενέργειες του μνημονιού και των λοιπών εθνοκτόνων πρακτικών που το συνοδεύουν.
Οι συναγωνιστές της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά δηλώνουμε, σε πείσμα των καιρών, ότι όπως οι συναγωνιστές μας σε κάθε άκρο της Ελλάδας έτσι και εμείς  θα συνεχίσουμε την μάχη υπέρ των συμφερόντων του λαού μας και τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες με τον ίδιο ρυθμό και ένταση. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός και Νικόλαος Κούζηλος.